Δραστηριόητες Δ.Σ

Επειδή το τελευταίο χρονικό διάστημα  ( από την γενική συνέλευση και μέχρι σήμερα) δεν ανανεώθηκαν οι σελίδες του Σωματείου, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις δράσεις του Δ.Σ. το χρονικό διάστημα αυτό.

Στις 24 Σεπτεμβρίου 2012 το Δ.Σ. επισκέφτηκε τα Κέντρα Υγείας του Νομού. Στις συναντήσεις αυτές ενημέρωσε τους Εργαζόμενους για τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης. Ακόμα ενημερώθηκε για την τρέχουσα κατάσταση των Κέντρων Υγείας .

Την Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012 το Δ.Σ. συναντήθηκε με κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ και τον Βουλευτή Ιωαννίνων κο Χρήστο Μαντά. Η συνάντηση έλαβε μέρος στο Κέντρο Ψυχική Υγείας Ηγουμενίτσας. Το Δ.Σ. αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι με την μη καταβολή των δεδουλευμένων από τις αργίες τα νυχτερινά και τα Σαββατοκύριακα.  Τονίστηκε το γεγονός ότι όλοι οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο προσπαθούν  να αντεπεξέλθουν στα καθήκοντά τους, παρότι οι συνθήκες δεν είναι οι καλύτερες και ότι μέχρι σήμερα δεν υπήρξαν προβλήματα στην λειτουργία του Νοσοκομείου. Ακόμα αναφερθήκαμε στις πρόσφατες δωρεές του Αθανασοπούλειου Ιδρύματος, οι οποίες έχουν  προσφέρει σημαντική βοήθεια στην λειτουργία του Νοσοκομείου μας.   Στην συνέχεια επισκεφτήκαμε μαζί με το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ τους εξωτερικού χώρους του ΤΕΠ Ηγουμεντίτσας και το Γενικό Νοσοκομείο -Κ.Υ. Φιλιατών.

Στις 5 Οκτωβρίου 2012 συντεθήκαμε με τον Βουλευτή Θεσπρωτίας κο Αντώνιο Μπέζα. Για την συνάντηση αυτή εκδόθηκε και σχετικό Δελτίο Τύπου.

Την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012 εκπρόσωπος του Δ.Σ. παραβρέθηκε σε κοινή συνάντηση Σωματείων Νοσοκομείων και Προνοιακών Μονάδων στα Ιωάννινα.  Η πρωτοβουλία ήταν των Συλλόγων Εργαζομένων του ΠΓΝ Ιωαννίνων και του Γ.Ν. Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα».

Στις 15 Οκτωβρίου 2012 εκπρόσωπος του Δ.Σ. παραβρέθηκε σε κοινή συνάντηση Σωματείων Εργαζομένων του νομού Θεσπρωτίας. Την συνάντηση την οργάνωσε και συντόνισε ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Θεσπρωτίας με θέμα την καλύτερη οργάνωση της απεργίας στις 18 Οκτωβρίου.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: