Δελτίο Τύπου 10 Οκτ. 2012

Σύλλογος Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου – Κ.Υ. ΦιλιατώνΠ. Μπεμπη 10.

46300 Φιλιάτες

sillogos@gnfiliaton.gr

https://silergazomenongnfiliaton.wordpress.com

Φιλιάτες:Αρ. Πρωτ. 10/10/201248

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αντιπροσωπία του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων του Γ.Ν-Κ.Υ. Φιλιατών συναντήθηκε την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012 με τον Βουλευτή Θεσπρωτίας κύριο Αντώνιο Μπέζα.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν, το ζήτημα της μη καταβολής από τον Μάρτιο του 2012των δεδουλευμένων από τις αργίες τα νυχτερινά και τα Σαββατοκύριακα, τους προβληματισμούς των εργαζομένων σχετικά με τις αλλαγές που προωθεί το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΥΥΚΑ) στο χώρο της Υγείας, όπως επίσης και θέματα σχετικά με την λειτουργία του Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και της εξαώροφης επέκτασης του Νοσοκομείου.

Σχετικά με τις αλλαγές που προωθεί το ΥΥΚΑ στο χώρο της Υγείας, ο κύριος Μπέζας μας ενημέρωσε ότι έχει συνεχή επικοινωνία με το ΥΥΚΑ και ότι μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καμία συζήτηση για αλλαγή στο Νοσοκομείο Φιλιατών.

Ο κύριος Μπέζας έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του Νοσοκομείου στην πόλη της Ηγουμενίτσας και για την επέκταση του Νοσοκομείου. Παρότι η προμήθεια του εξοπλισμού των δύο αυτών έργων είναι σε εξέλιξη δεν έχει γίνει καμία πρόβλεψη για το θέμα στελέχωσής τους. Για το θέμα αυτό  έχει κατατεθεί από τον κύριο Μπέζα και σχετική ερώτηση στην Βουλή των Ελλήνων.

Τέλος υπήρξε πλήρη ταύτιση απόψεων σχετικά με την άμεση λειτουργία, τόσο του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) Ηγουμενίτσας όσο και της επέκτασης του Γ.Ν.-Κ.Υ. Φιλιατών.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: